Om Mig

Jag är en aktiv kvinna som alltid har gillat träning och hälsa och har äntligen tagit tag i en dröm som jag haft sen länge och gjort till verklighet och utbildat mig till personlig tränare. 

Min inriktning som PT är att få dig som kund att tycka träning är roligt och att du har en progression i din träning. Jag prioriterar rörlighet och kontroll och  med inslag av kondition, balans och styrka blir varje pass en helhet!!

Jag har nu två gym tillgängliga  – Knarsrudans Gym-  hemma på gården i Kilen  – Årsunda och jag  har även tagit över och driver Årsunda Gym i centrum.

Där kan man träna i en lugn och skön miljö med eller utan hjälp av mig!

Om mig

Agneta

Jag har nu jobbat som  personlig tränare i några år och det är en fantastisk känsla att känna att man hittat rätt efter att  jobbat på Sandvik med en hel del olika uppdrag. Innan dess jobbade jag som kock och kallskänka så jag har en brokig yrkeskarriär bakom mig.
Mina intressen är såklart träning, och då framförallt längdskidåkning och jag har en stor passion för hästar. Jag bor utanför Årsunda på ett litet jordbruk tillsammans med min man och vår 11-åriga dotter. På gården finns några hästar, katter och en hund. Till familjen hör även mina två vuxna pojkar även om de inte bor hemma längre.
Min tanke med att bli personlig tränare – är att jag gillar att hjälpa andra, jag tycker om olika utmaningar och se andra lyckas och  komma till en förändring med sig själv. 
Om du växer – växer jag.